شریعتی ، بالاتر از میرداماد ، خیابان منظرنژاد ، پلاک53 ، واحد9،کلینیک قلب دکتر ضربان

ارتباط “قرص لاغری گلوریا و تپش قلب” چیست؟ بررسی 9 عوارض مهم

آیا “قرص لاغری گلوریا و تپش قلب” به هم ربط دارند؟ مصرف قرص لاغری و تپش قلب یک موضوع کاملاً جدی و قابل‌توجه است که می‌توان آن را به‌عنوان عارضه اصلی و قابل‌توجه این دارو به‌حساب آورد. از عوارض بسیار جدی و خطرناک این قرص تپش قلب است. این مشکل به علت ناسازگاری ترکیبات این قرص با قلب به وجود می‌آید و سلامت فرد را به خطر می‌اندازد.

در این مطلب از سری مطالب دکتر ضربان با ما باشید تا شما را با ویژگی‌ها و عوارض مختلف این قرص لاغری و درمان قطعی تپش قلب آشنا کنیم. سازندگان این داروی شیمیایی ادعا می‌کنند که این محصول شما را به‌تناسب اندام می‌رساند بدون اینکه هیچ‌گونه آسیبی به بدن وارد کند؛ زیرا از ترکیبات گیاهی تشکیل شده که هیچ مشکلی برای بدن ایجاد نمی‌کنند. (البته صحت این ادعا تابه‌حال به طور قطعی تأیید نشده است.)

قرص لاغری گلوریا و تپش قلب

قرص لاغری گلوریا و تپش قلب؛ بررسی برخی از عوامل تأثیرگذار در ایجاد این اختلال

گسترش فرهنگ تناسب‌اندام و لاغری یکی از مهم‌ترین عواملی است که باعث شده بسیاری از افراد برای کاهش وزن و رسیدن به‌تناسب اندام به دنبال کوتاه‌ترین و سریع‌ترین روش‌ باشند. استفاده از قرص‌های لاغری که متأسفانه این روزها انواع مختلف آن بدون مجوز قانونی در بازار به فروش می‌رسد، یکی از مهم‌ترین روش‌هایی است که این روزها بسیاری از افراد آن را برای لاغری انتخاب می‌کنند بدون اینکه متوجه عوارض بلندمدت آن باشند.

مصرف قرص‌های لاغری گلوریا و تپش در قلب که بعد از مصرف دوز بالای این دارو اتفاق می‌افتد، موضوع مهمی است. از همین جهت شناخت علت به‌وجودآمدن عارضه افزایش ضربان قلب پس از مصرف این دارو از اهمیت فوق‌العاده بالایی برخوردار است. در ادامه شما را با برخی از مهم‌ترین دلایل افزایش ضربان قلب پس از مصرف داروی لاغری گلوریا آشنا می‌کنیم.

تماس و نوبتدهی
برای دریافت نوبت جهت مشاوره برای تپش قلب ناشی از قرص های لاغری با ما در ارتباط باشید

حساسیت یا عوارض جانبی: اولین و مهم‌ترین علت افزایش ضربان قلب پس از مصرف قرص‌های لاغری به نام گلوریا حساسیت و عوارض جانبی این دارو است. متأسفانه بسیاری از افراد پس از استفاده از این قرص، به دلیل واکنش نشان‌دادن به برخی از موارد تشکیل شده در آن، عوارض جانبی نظیر افزایش ضربان قلب را نشان می‌دهند.

تداخل دارویی: مصرف هم‌زمان قرص گلوریا  با داروهای دیگر که در عملکرد قلب و عروق تأثیر دارند، ممکن است منجر به تداخل دارویی شود.

عوامل دیگر: عواملی مانند استرس، اضطراب، مصرف مواد مخدر یا مشروبات الکلی هم می‌توانند افزایش ضربان قلب را تشدید کنند.

مصرف قرص‌های لاغری گلوریا و تپش در قلب موارد منع مصرف و احتیاط دارویی

شاید برای شما جالب باشد که بدانید منابع معتبری که مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی هستند، نقش مؤثری در تأیید برخی از داروهای چاقی و لاغری دارند. به همین دلیل توجه به این مورد از اهمیت فوق‌العاده بالایی برخوردار است و باعث می‌شود از عوارض جانبی ناشی از مصرف‌ این داروها در امان بمانید. مصرف قرص‌های لاغری با داشتن عوارض بسیار جدی حتماً باید از لحاظ موارد منع مصرف و احتیاط دارویی به طور کامل مورد بررسی قرار بگیرد.

سن همیشه به‌عنوان یک فاکتور مهم در تعیین دوز دارویی و استفاده طولانی‌مدت از دارو، باید موردتوجه جدی قرار بگیرد. بنابراین افراد کهن‌سال بالای ۷۰ سال و جوانان زیر ۲۰ سال به‌هیچ‌عنوان نباید از این دارو استفاده کنند. البته این به معنای تأیید مصرف دارو توسط افراد بالای ۲۰ سال یا زیر ۷۰ سال نیست. درهرصورت مصرف این دارو توصیه نمی‌شود زیرا از مجوز سیب سلامت و تأییدیه بهداشت جهانی برخوردار نیست.

افرادی که دارای فشارخون بالا یا پایین هستند به‌عنوان بیماران دارای شرایط خاص، در لیست موارد منع مصرف قرص‌های لاغری به نام گلوریا قرار می‌گیرند. علاوه بر این خانم‌های باردار و شیرده جز خط‌قرمزهای منع مصرف این قرص‌ها هستند. خانم‌هایی که تصمیم به بارداری گرفته‌اند و تا قبل از آن از قرص‌های لاغری به نام گلوریا استفاده می‌کردند هم حتماً باید یک هفته قبل از اقدام به بارداری مصرف این دارو را قطع کنند.

توجه داشته باشید یک ماه قبل از اینکه بخواهید آزمایش‌ یا چکاپ‌های پزشکی انجام بدهید، حتماً باید مصرف قرص گلوریا قطع شود. بسیاری از بیمارانی که دارای شرایط ویژه هستند، حتماً باید در مصرف برخی از قرص‌های چاقی و لاغری دقت کنند و به‌هیچ‌عنوان بدون انجام تحقیق کافی و دریافت اطلاعات پزشکی راجع به مورد تأیید بودن ترکیبات دارویی، اقدام به مصرف نکنند.

بیمارانی که از مشکلات ریوی کلیوی و کبدی رنج می‌برند، جزو خط‌قرمزهای منع مصرف قرص‌های لاغری به نام گلوریا هستند؛ به‌ویژه بیمارانی که به طور مرتب دیالیز می‌شوند. ازآنجایی‌که مصرف قرص لاغری و تپش قلب ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند، این بیماران به دلیل ضعف سیستم ایمنی ممکن است با اختلالات قلبی و عروقی مواجه شوند که گاهی اوقات جان آن‌ها را به خطر می‌اندازد.

قرص‌های لاغری گلوریا و ضربان قلب و بررسی ارتباط آن با سوابق بیمار

استفاده از قرص‌های لاغری ریسک ابتلا به بیماری‌های مختلف را در افراد افزایش می‌دهد به همین دلیل بسیاری از پزشکان و متخصصان قلب و عروق توصیه می‌کنند که بااحتیاط بسیار زیاد از این داروها استفاده کنید.

البته این به معنای تأیید تمام داروهای شیمیایی مخصوص کاهش وزن نیست در واقع شما به‌عنوان فردی که خود را به خطر انداخته‌اید باید به این موضوع توجه داشته باشید که بسیاری از این داروها مورد تأیید پزشکان و متخصصان نیست و چگونه می‌تواند جان بیمار را به خطر بیندازد.

اجازه بدهید به یکی از مهم‌ترین فاکتورهای تأثیرگذار در آشکارشدن علائم مختلف در بدن بیمار پس از مصرف قرص‌های گلوریا اشاره کنیم. سوابق بیمار یا تاریخچه اختلالات و مشکلاتی که از ابتدای تولد تاکنون تجربه کرده است؛ به‌عنوان یک عامل مهم‌ و اثرگذار در سلامت فیزیکی او می‌تواند در تأیید مصرف قرص‌های لاغری تأثیرگذار باشد.

افرادی که سیستم قلبی و عروقی ضعیفی دارند و از بیماری‌های مزمن مانند آریتمی رنج می‌برند، معمولاً پس از مصرف قرص لاغری با افزایش ضربان قلب شدید و سایر علائم مانند سرگیجه حالت تهوع و عدم تمرکز مواجه می‌شوند. نکته مهم و اساسی که باید به‌عنوان تأثیر سوابق بیمار در مصرف قرص‌های لاغری به آن توجه کرد این است که اکثر این بیماران به دلیل عارضه قلبی به طور مداوم از داروهای مختلف برای درمان بیماری خود استفاده می‌کنند.

به همین تداخل دارویی باعث می‌شود که مشکلات مختلف و اختلالات جدی برای این افراد به وجود بیاید. مصرف قرص گلوریا و افزایش ضربان قلب ناشی از آن تنها بخشی از عوارض جانبی مصرف این دارو است که می‌تواند به دلیل ضعف عملکرد قلب و پایین آمدن سطح ایمنی بدن ایجاد شود. بنابراین به شما توصیه می‌کنیم که حتی‌الامکان از مصرف داروهای لاغری به‌خصوص آن‌هایی که تأییدیه سازمان بهداشت و تغذیه را ندارند، خودداری کنید.

بررسی مهم‌ترین عوارض مصرف قرص لاغری گلوریا و تپش قلب

حتماً بارها در تبلیغات ماهواره و شبکه‌های اجتماعی از تأثیرات فوق‌العاده قرص‌های لاغری در کاهش وزن و رسیدن به‌تناسب اندام مواجه شده‌اید؛ به نظر شما تا چه اندازه این تبلیغات درست هستند؟ مطمئناً شما به‌عنوان یک فرد بالغ به‌هیچ‌عنوان باتکیه‌بر اطلاعات ناقص راجع به مصرف این قرص‌ها تصمیم نمی‌گیرید.

بررسی همه‌جانبه عملکرد و عوارض جانبی هر دارویی می‌تواند به شما کمک کند تا از اختلالات و مشکلات مختلفی که ممکن است در بدن شما آشکار شود در امان بمانید. مصرف قرص لاغری  و افزایش ضربان قلب به‌عنوان مهم‌ترین عارضه آن حتماً باید موردتوجه تمامی افرادی که قصد استفاده از قرص‌های لاغری به‌خصوص برند گلوریا را دارند قرار بگیرد.

در ادامه شما را با برخی از مهم‌ترین عوارض جانبی مصرف این دارو آشنا می‌کنیم:

اعتیاد به مصرف دارو:

طبیعتاً اولین و مهم‌ترین عارضه‌ای که پس از مصرف قرص‌های لاغری به نام گلوریا عاید شما می‌شود اعتیاد به مصرف آن است. اکثر این داروها از مواد مخدر نظیر شیشه تشکیل شده‌اند؛ به همین دلیل فرد مصرف‌کننده پس از گذشت مدت‌زمان مشخص به استفاده از دارو اعتیاد پیدا می‌کند و نمی‌تواند به‌راحتی آن را قطع کند.

افزایش فشارخون:

اکثر داروهای کاهش وزن با تحریک سیستم قلب و عروق باعث افزایش فشارخون می‌شوند. این عامل به‌عنوان اصلی‌ترین عارضه مصرف قرص گلوریا و افزایش ضربان قلب، فرد را با مشکلات مختلفی در زندگی روزمره مواجه می‌کند‌.

مشکلات کبدی:

یکی از مهم‌ترین عوارض جانبی مصرف قرص‌های لاغری به نام گلوریا آسیب به کبد و اختلال در عملکرد روده و مثانه است. به همین دلیل بسیاری از افراد مصرف‌کننده پس از گذشت مدت‌زمان مشخص با علائمی نظیر زردی پوست خارش بیش از اندازه و تغییر در اشتها مواجه می‌شوند.

اختلالات روانی و افکار خودکشی:

مطمئناً ایجاد تغییرات فیزیکی مانند افزایش فشارخون و افزایش ضربان قلب می‌تواند فرد را با مشکلات و اختلالات روانی بسیار جدی مواجه کند. از همین رو این افراد به‌مرورزمان با مشکلات شناختی و اختلالات روانی نظیر افسردگی اضطراب و تمایل به خودکشی مواجه می‌شوند.

اختلالات خواب:

مصرف قرص‌های لاغری گلوریا و ضربان قلب فرد را با اختلالات خواب و اضطراب شبانه مواجه می‌کند. در شرایط معمولی هنگامی که ضربان قلب در حالت نرمال قرار دارد، فرایند خواب شبانه با هیچ مشکلی مواجه نیست. اما اگر ضربان قلب افزایش پیدا کند به‌مرورزمان علائم دیگری نظیر اضطراب و بی‌قراری در فرد به وجود می‌آید؛ به همین دلیل است که قرص‌های لاغری به نام گلوریا باعث ایجاد اختلالات خواب و مشکلاتی نظیر عدم تمرکز و آگاهی در فرد می‌شود.

احساس درد، گزگز و بی‌حسی در دست‌وپا:

یکی از عوارض ناشی از مصرف قرص‌های لاغری به نام گلوریا احساس گزگز، درد و بی‌حسی در دست‌وپا است. افرادی که با این مشکل مواجه می‌شوند معمولاً پس از گذشت مدت‌زمان مشخص یا حتی در روزهای اول مصرف دارو با مشکلات و علائم مختلفی در بدن خود مواجه می‌شوند و ازآنجایی‌که دست و پاها نقش مؤثری در تعیین سلامت فیزیکی فرد دارند. اگر دچار بی‌حسی و بی‌قراری شوند، می‌توان به طور مشخص آن را به‌عنوان یک نشانه جدی از مصرف قرص‌های لاغری در نظر گرفت.

اختلالات روده:

اکثر داروهای لاغری با افزایش متابولیسم بدن باعث ایجاد اختلالات مختلف نظیر افزایش ضربان قلب و بی‌قراری در بدن می‌شوند. از همین رو اختلالات روده نظیر اسهال یکی از مهم‌ترین عارضه‌هایی است که پس از مصرف متداول قرص‌های لاغری در بدن فرد ظاهر می‌شوند.

استفراغ و حالت تهوع:

استفراغ و حالت تهوع به‌عنوان یکی از مهم‌ترین عوارض مصرف قرص‌های لاغری به نام گلوریا باعث ایجاد اختلال در زندگی روزمره فرد می‌شوند.

حمله قلبی و سکته مغزی:

ترکیب قرص‌های لاغری که اکثر آن‌ها حاوی سیبوترامین هستند اشتهای فرد را تا حد زیادی کاهش می‌دهند. به همین دلیل پس از مصرف قرص‌های لاغری گلوریا و تپش در قلب زمینه ابتلا به بیماری‌ها و عارضه‌های جدی قلب و عروق فراهم می‌شود؛ تا جایی که ممکن است باعث حمله قلبی یا سکته مغزی شود.

آیا قرص لاغری گلوریا و تپش قلب ناشی از آن می‌تواند جان بیمار را به خطر بیندازد؟

مصرف برخی از قرص‌های لاغری که فاقد مجوز و تأییدیه سازمان غذا و دارو هستند می‌توانند عوارض جانبی بی‌شماری داشته باشند تا جایی که حتی جان فرد را به خطر می‌اندازند. بنابراین اگر هنوز هم تصمیم دارید که از قرص‌های لاغری استفاده کنید، حتماً عوارض جدی آن‌ها به‌خصوص برای سیستم قلب و عروق را جدی بگیرید.

بدن انسان به طور طبیعی عملکرد مشخصی دارد که باعث می‌شود که بدون هیچ‌گونه مشکلی فعالیت‌های روزمره خود را انجام بدهد. به همین دلیل ایجاد اختلال در عملکرد قلب و عروق به‌عنوان اصلی‌ترین عضو بدن می‌تواند مشکلات بی‌شماری برای فرد به همراه داشته باشد، تا جایی که حتی جان او را به خطر بیندازد. عوارض جانبی مصرف داروهای لاغری به دلیل مجهول بودن ترکیبات آن‌ها می‌تواند مشکلات بسیار زیادی برای فرد ایجاد کند.

قرص‌های لاغری گلوریا و ضربان قلب به‌عنوان جدی‌ترین عارضه این دارو باعث ایجاد تغییراتی در تنفس و اختلال در عملکرد سیستم عصبی می‌شود؛ به همین دلیل است که افراد پس از مصرف چند دوز از این داروها به‌طورجدی با عوارض ناخوشایندی مواجه می‌شوند که زندگی آن‌ها را با چالش مواجه می‌سازد.

عملکرد قرص‌های لاغری به نام گلوریا  در کاهش وزن به چه صورت است؟

به‌طورکلی قرص‌های لاغری با ایجاد تغییر در متابولیسم بدن به سه شیوه باعث کاهش وزن می‌شوند: اولین روشی که می‌تواند به کاهش وزن منجر شود کاهش جذب مواد غذایی در بدن است. دومین روش که اکثر قرص‌های لاغری از طریق آن به کاهش وزن مصرف‌کننده کمک می‌کنند، کاهش اشتها است. سومین روش نیز افزایش چربی‌سوزی و کاهش وزن تدریجی است. هر کدام از این روش‌ها عوارضی دارند که نمی‌توان از آن‌ها چشم‌پوشی کرد.

به همین دلیل کارشناسان و متخصصان تغذیه و قلب و عروق، با درنظرگرفتن سلامتی افراد توصیه می‌کنند که به‌جای انتخاب روش‌های فوری برای کاهش وزن از روش‌های کاملاً علمی و سالم مانند رژیم غذایی و تمرینات ورزشی استفاده کنید. تجربه‌ای که پس از مصرف قرص لاغری گلوریا و تپش قلب پس از آن به دست می‌آورید، تنها زمانی سلامتی شما را به خطر می‌اندازد که بی‌وقفه به مصرف آن ادامه دهید یا به یکباره و ناگهانی آن را کنار بگذارید.

همان قدر که مصرف قرص لاغری به‌صورت مداوم می‌تواند برای شما ضرر داشته باشد، قطع ناگهانی آن نیز مشکلات جدی برای سیستم قلب و عروق به وجود می‌آورد. افزایش ضربان قلب هنگام مصرف این دارو اختلالات بسیار جدی در سیستم خون‌رسانی به قلب ایجاد می‌کند؛ به همین خاطر اگر به‌صورت ناگهانی این دارو را قطع کنید ممکن است دچار حمله قلبی شوید یا حتی به کما بروید.

عملکرد قرص‌های لاغری به دلیل ترکیبات مختلف، کاملاً متفاوت است. اما اگر از طریق کاهش جذب یا کاهش اشتها باعث پایین آوردن وزن بشوند، به‌مرورزمان تأثیرات منفی آن در سیستم قلب و عروق با افزایش ضربان قلب به همراه آشکارشدن علائمی نظیر تنگی نفس سرگیجه و ازدست‌دادن آگاهی و تمرکز نشان داده خواهد شد.

چه ترکیباتی در داروهای لاغری باعث افزایش تپش قلب می‌شوند؟

داروهای لاغری بر اساس نام برند و ترکیبات به‌کاررفته در آن‌ها، می‌توانند باعث افزایش  متابولیسم بدن و در نتیجه افزایش ضربان قلب شوند. اکثر افرادی که به فروش داروهای لاغری می‌پردازند؛ ادعا می‌کنند که ترکیبات به‌کاررفته در محصول آن‌ها کاملاً گیاهی و بی‌ضرر است. اما متأسفانه باید این را بگوییم که هیچ ترکیب گیاهی به‌تنهایی نمی‌تواند در مدت‌زمان کوتاهی باعث کاهش وزن شود.

به همین دلیل اگر می‌خواهید بدانید که قرص‌های لاغری گلوریا و ضربان قلب حاصل از آن چگونه ایجاد می‌شود، حتماً باید از ترکیبات این دارو مطلع شوید. شرکت سازنده به‌هیچ‌عنوان اطلاعات کاملی از ترکیبات به‌کاررفته در محصول در اختیار مصرف‌کننده قرار نمی‌دهد؛ به همین دلیل اگر می‌خواهید بدانید که دقیقاً چه ترکیباتی در این دارو به‌کاررفته است.

سعی می‌کنیم برخی از مهم‌ترین موادی که در داروهای لاغری مورداستفاده قرار می‌گیرد را مورد بررسی قرار بدهیم تا متوجه شوید که افزایش ضربان قلب پس از مصرف قرص لاغری چگونه به وجود می‌آید.

کافئین: برخی از داروهای گیاهی از ترکیبات کافئین تشکیل شده‌اند؛ به همین دلیل با استفاده از آن‌ها به‌مرورزمان دچار تپش قلب و سایر علائم ناشی از مصرف خواهید شد. در حالت عادی استفاده بیش از اندازه از کافئین می‌تواند مشکلات و عوارض جدی برای شما داشته باشد. (به‌خصوص اگر سابقه بیماری قلبی داشته باشید.) به همین دلیل پزشکان و متخصصان توصیه می‌کنند که افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی در مصرف کافئین زیاده‌روی نکنند.

افدرین: ترکیب افدرین در برخی از داروهای لاغری باعث افزایش تحریک‌پذیری و به دنبال آن افزایش ضربان قلب خواهد شد. این به این معنا نیست که قرص کاهش وزن گلوریا از این ترکیب تشکیل شده است. اما اگر پس از مصرف آن با تپش قلب مواجه شدید، حتماً یکی از مواد تحریک‌کننده باعث این اختلال شده است.

آمفتامین: آمفتامین جز داروهای تحریک‌کننده محسوب می‌شود و با تحریک سیستم عصبی مرکزی اشتهای فرد را تا حد زیادی کاهش می‌دهد؛ به همین دلیل است که بسیاری از افراد پس از مصرف قرص گلوریا و افزایش ضربان قلب شدید به اورژانس مراجعه می‌کنند.

زنگ خطر مصرف قرص لاغری و تپش قلب  ناشی از آن چیست؟

مصرف قرص‌های لاغری گلوریا و تپش در قلب حاصل از آن می‌تواند اختلالات و عوارض  بسیار جدی برای سلامتی شما داشته باشد. متأسفانه بسیاری از افراد تنها به هدف اصلی خود یعنی کاهش وزن و تناسب‌اندام در کوتاه‌ترین زمان ممکن فکر می‌کنند! اما از این موضوع غافل هستند که استفاده بیش از اندازه از این داروها می‌تواند مشکلات بسیار جدی برای سیستم عصبی و قلب و عروق داشته باشد.

همان‌طور که در قسمت‌های قبل هم اشاره کردیم استفاده از داروهای لاغری که حاوی ترکیبات افدرین هستند؛ می‌توانند باعث افزایش سوخت‌وساز بدن، کاهش اشتها و افزایش ضربان قلب شدید شوند. شاید در حالت عادی  تپش قلب برای شما یک مشکل جدی محسوب نشود اما اگر با مصرف یک دارو مانند قرص‌های لاغری احساس بی‌قراری و افزایش ضربان قلب به سراغ شما آمده است؛ حتماً باید این موضوع را جدی بگیرید و دراسرع‌وقت آن را با پزشک خود در میان بگذارید.

اکثر افرادی که پس از مصرف قرص‌های لاغری دچار تپش قلب می‌شوند؛ معمولاً با استفاده از یک سری زنگ خطرها پیش از حمله قلبی یا به کما رفتن، می‌توانند متوجه شوند که این داروها اثرات جانبی ناگواری در سلامتی و عملکرد قلب و عروق دارند.

برای مثال اکثر آن‌ها تا روزها پس از مصرف قرص‌های لاغری به نام گلوریا به طور مکرر دچار افزایش ضربان قلب، سرگیجه، حالت تهوع و بسیاری از مشکلات دیگر می‌شوند. بنابراین به شما توصیه می‌کنیم که اگر پس از مصرف قرص لاغری و تپش در قلب ناشی از آن علائم دیگری در بدن شما ظاهر می‌شود، حتماً مصرف آن را به‌صورت تدریجی قطع کنید.

افزایش متابولیسم بدن با استفاده از قرص لاغری گلوریا و تپش قلب ناشی از آن

قرص‌های لاغری به اشکال متفاوتی باعث کاهش وزن و رسیدن به‌تناسب اندام می‌شوند. اکثر آن‌ها با افزایش سوخت‌وساز بدن به کاهش وزن تدریجی کمک می‌کنند. البته ناگفته نماند که این کاهش وزن اصولی نیست؛ زیرا شخص مصرف‌کننده از روش‌های مداخله‌گر برای این هدف استفاده کرده است.

در واقع به‌مرورزمان هرچه میزان مصرف این داروها افزایش پیدا می‌کند سوخت‌وساز بدن به همان میزان بالا می‌رود و مشکلات جدی مانند فشارخون و افزایش ضربان قلب برای فرد به وجود می‌آید. از همین رو توصیه جدی ما به شما این است که هرگز از قرص‌های لاغری برای کاهش وزن خود استفاده نکنید. بالارفتن سوخت‌وساز بدن تنها یک بعد قضیه است.

مداومت در استفاده از قرص‌های لاغری آسیب‌های جبران‌نشدنی به بدن وارد می‌کند. به‌طورکلی افزایش متابولیسم بدن کمک بسیار زیادی به کاهش وزن می‌کند اما اینکه از چه روشی برای سوزاندن انرژی روزانه خود استفاده کنید؛ اهمیت بسیار زیادی دارد. اضافه‌وزن و چاقی به‌عنوان یک معضل همه‌گیر مشکلات و آسیب‌های بسیار جدی برای سلامتی فرد ایجاد می‌کند؛ اما استفاده از هر راهکاری نمی‌تواند باعث کاهش وزن شود.

چه بسیار افرادی که با استفاده از قرص‌های لاغری بدون مجوز و افراط در مصرف آن‌ها دچار مشکلات شدید قلبی کلیوی و اختلالات کبدی شده‌اند. بهترین روشی که می‌تواند به افزایش سوخت‌وساز بدن شما کمک کند اصلاح سبک زندگی است. مطمئناً با اصلاح سبک زندگی به‌مرورزمان وزن شما کاهش خواهد یافت.

کاهش استرس روزانه، استفاده از مواد غذایی مفید و البته کم‌کالری، خوابیدن به‌اندازه کافی و… میزان سوخت‌وساز بدن را افزایش می‌دهد و به‌مرورزمان به کاهش وزن منجر می‌شود. اما این فرایند نمی‌تواند در یک ماه یا دو ماه شما‌ را به نتیجه برساند. پس اگر به دنبال انتخاب روش‌های مناسبی هستید که سلامت قلب و عروق شما را به خطر نیندازند، باید میزان صبر و حوصله خود را در رسیدن به نتیجه افزایش بدهید.

سخن پایانی

مصرف قرص لاغری گلوریا و تپش قلب ناشی از آن، به‌عنوان یک عارضه و اختلال جدی ممکن است باعث ایجاد خطراتی مانند حمله یا سکته قلبی شود. پس حتماً در مصرف آن‌ها جانب احتیاط را رعایت کنید و به‌محض مشاهده علائمی نظیر افزایش ضربان قلب در خوردن قرص لاغری و تپش قلب به پزشک متخصص قلب و عروق مراجعه کنید.

قرص گلوریا یک داروی لاغری است که در سال‌های اخیر به‌خاطر تبلیغات زیاد و ادعای اثرگذاری سریع، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. ترکیبات دقیق قرص گلوریا مشخص نیست، اما گفته می‌شود که حاوی موادی مانند سیبوترامین، کافئین و عصاره‌های گیاهی است.

سیبوترامین یک داروی مهارکننده اشتها است که در بسیاری از کشورها به دلیل عوارض جانبی خطرناک، از جمله سردرد، حالت تهوع، افزایش ضربان قلب، بدن‌درد، اختلال در تیروئید، آسیب کلیوی ممنوع شده است. با توجه به عوارض مصرف جدی این قرص، بهتر است از قرص‌های لاغری مجاز که در داروخانه‌ها استفاده نمایید.

لازم است که پیش از استفاده از قرص لاغری گلوریا با پزشکان متخصص ما مشورت کنید. پزشکان مجرب ما می‌توانند ارزیابی دقیقی از وضعیت سلامتی شما انجام دهند و مشخص کنند آیا مصرف این قرص‌ها برای شما مناسب است یا خیر.